• Download hem nu!

   De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij SV Thor bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s) zoals, programma`s, uitslagen en je krijgt ook direct een melding als de wedstrijd wordt afgelast! Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en SV Thor afspeelt.

   Account instellen

   Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

   1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij SV Thor in de ledenadministratie bekend bent.

   2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij SV Thor bekend bent.

   3. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

   Meerdere kinderen bij SV Thor?

   Heb je meerdere kinderen bij SV Thor en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van SV Thor? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".