• Contributie Junioren
  Basiscontributie€7.00
  Bondscontributie€3.00
  Kledingfonds€0.75
  Contributie Senioren
  Basiscontributie€11.00
  Bondscontributie€3.50
  Thornado€0.55
  Tweede sport
  Als er iemand een tweede sport beoefent binnen de omnivereniging dan kost deze tweede sport voor Junioren €6.50 en voor senioren €9.00.
  Bij de combinatie Jazz / Gymnastiek hoeft er geen extra bondsgeld voldaan te worden.
 • Is het lastig om de contributie te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

  Hoe werkt het?
  Je kunt als ouder / verzorger op twee manieren een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Ouders kunnen zelf via www.samenvoorallekinderen.nl een aanvraag indienen en dan wordt er contact opgenomen. Ook kan er een aanvraag gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

  Wat is het bedrag?
  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

  Meer weten over het Jeugdfonds Sport & Cultuur?
  Neem contact op met Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland via het emailadres friesland@jeugdfondssportencultuur.nl, bel 0513-630 666 of bezoek de website.