• SJO WTTC is een combinatieclub van Wispolia (Terwispel), Tijnje en Thor (Lippenhuizen). SJO staat voor Samenwerkende Jeugd Organsiatie 

  In 2008 zijn deze verenigingen gestart met samenwerking in het jeugdvoetbal. Alle drie verenigingen waren niet meer in staat om een team van A-junioren en B- junioren samen te stellen. Tussen Wispolia en Thor bestond al enige samenwerking en er zijn in enkele seizoenen verschillende jeugdteams in samenwerking in de competitie gezet. In 2010 heeft de samenwerking tussen Wispolia, Thor en Tijnje een meer structureel karakter gekregen door de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst waarin het doel van de samenwerking is verwoordt en ook enkele afspraken zijn vastgelegd.

  Het gezamenlijk doel is om in alle leeftijdscategorieën vanaf de JO12 met minimaal één jeugdteam in de competitie uit te komen. Op deze manier willen wij de jeugd van alle leeftijden de mogelijkheid bieden om te kunnen voetballen.

  Daarnaast zijn de vrouwen ook ondergebracht onder het samenwerkingsverband van WTTC,ook zij hebben leden uit de verschillende dorpen om zo ook met volwaardige elftallen voor de dag te kunnen komen.

   

  Voor meer informatie over SJO WTTC verwijzen wij door naar de website www.sjo-wttc.nl 

  Hier zijn programmas, uitslagen, teaminformatie, afgelastingen & bestuurzaken op te vinden.  

  Ook kun je de jeugdafdeling van SJO WTTC volgen via Facebook: FB SJO WTTC jeugd

  De vrouwenafdeling heeft ook haar eigen Facebookpagina en is te volgen via: FB SJO WTTC Dames