• Train de coronakilo's eraf met Thor

  Wat een feestelijk jubileumjaar moest worden, werd helaas een jaar vol beperkingen. Maar, inmiddels gaan we langzaamaan de goede kant op en daarom willen we dit seizoen graag alsnog positief afsluiten en zorgen voor wat ‘Actie in Lippenhuizen’!

  We nodigen dan ook alle Liphusters uit om samen met Thor de eventuele coronakilo’s kwijt te raken (of gewoon voor de gezelligheid aan te sluiten natuurlijk).

   

   

  Voor week 24 t/m week 29 is een speciaal schema opgesteld, zodat er voor ieder wat wils is. Op de achterzijde van deze flyer staan de precieze tijden en data:

   

   

  - maandag: dans/aerobics/bewegen op muziek

  - dinsdag: jeugdvoetbal

  - woensdag: volleybal

  - donderdag: hardlopen

  - vrijdag: seniorenvoetbal/gymnastiek/jeu des boules

   

  Volleybal kan alleen doorgaan bij mooi weer. Hou de website en facebook van Thor in de gaten voor de laatste status. Voor alle trainingen geldt: opgeven is niet nodig, kom gewoon gezellig langs en doe mee!

  Op de woensdag- en vrijdagavonden is het terras van het MFA geopend vanaf ongeveer 19:00u.
  In eerste instantie tot 22:00u, wellicht na verdere versoepelingen wat langer? Het kabinet besluit op 22 juni of vanaf 30 juni eventueel verder versoepeld mag worden. Wij houden ons uiteraard aan de geldende richtlijnen.

  Maar zet alvast in de agenda: vrijdag 23 juli vanaf 16:00uur BOUWVAKBORREL!
  Dan sluiten we met zijn allen het jaar af en zetten we samen de vakantie in!

  Op 10 juli en 21 augustus eind van de middag/avond zijn er nog verschillende activiteiten zoals softbal, suppen of darten. Nadere info volgt t.z.t. via de verschillende kanalen.


  We hopen je te ontmoeten!

   

   

  Activiteitenkalender Thor en MFA juni/juli 2021