• De teamindelingen voor het seizoen 2020-2021 zijn bekend! Hopelijk mogen we in september weer "normaal" voetballen. Wanneer daar meer over bekend is zal hierover gecommuniceerd worden.

De indelingen van de teams van SV-THOR zullen spoedig volgen.

Staat je naam er niet tussen, heb je vragen/opmerkingen of wil je graag komen voetballen bij SV-THOR/ SJO WTTC? Neem dan contact op met Johannes Pool. Zijn contact gevens zijn te vinden onder het kopje voetball --> bestuur.

Hieronder is de brief vermeld die door het WTTC bestuur opgesteld is.

• Hallo Sportvrienden,

Het is zo ver de nieuwe indelingen zijn bekend voor het seizoen 2020-2021.

Na veel gepuzzel hebben we het met de drie verenigingen toch weer voor elkaar gekregen om In bijna alle jeugd categorieën volwaardige teams te kunnen vormen.

De Indelingen zijn terug te vinden op de site van de drie verenigingen

www.vvwispolia.nl

www.sv-thor.nl

www.vv-tijnje.nl

Wel zijn er nog enkele vacatures voor trainers en leiders bij sommige teams, we gaan er vanuit dat dit voor het aanvang van het seizoen opgelost gaat worden.

Dus zijn er nog ouders, senioren spelers en verdere fanatieke voetbal volgers die wat voor de WTTC jeugd kan en wil betekenen dan horen we dat graag, want ook jullie hebben we nodig voor de jeugd om er een mooi en sportief seizoen van te maken.

• De jeugd heeft de toekomst !!!

(bij de teams staat waar er nog vacatures zijn) Aanmelden kan bij het WTTC bestuur of via de mail jeugdbestuurwttc@outlook.com

Namens het WTTC jeugdbestuur

André Idzerda