• Met trots kunnen we mededelen dat we meedoen aan het sportief Partnership
    van sc Heerenveen, het resterende en volgende voetbalseizoen.
    sc Heerenveen vindt het belangrijk dat het goed gaat met de amateurverenigingen in de regio en hier wil de club ons bij helpen. Zo is het Sportief Partnership ontstaan: een intensieve samenwerking waarmee iedereen wint!
    Wat betekent dit voor de leden:

- sc Heerenveen organiseert tijdens het seizoen bij iedere thuiswedstrijd een bijeenkomst voor alle partnerverenigingen.
    Iedere keer voor een andere doelgroep, er kunnen steeds 4 leden naar toe.
    U kunt zich hiervoor opgeven bij hinkeheida@gmail.com. Drie weken voor de wedstrijd wordt er geloot wie hier heen mag. Onderwerpen:
    8 februari (sc Heerenveen - VVV) verzorgers en fysiotherapeuten
    7 maart (sc Heerenveen - AJAX) vrijwilligers van de materialencommissies
    21 maart (sc Heerenveen - RKC) scouting en talentontwikkeling
    22 april (sc Heerenveen - FC Emmen) kantinecommissies
    3 mei (sc Heerenveen - PSV) Hoofd Jeugdopleidingen en Jeugdcoördinatoren
    Dus is er een onderwerp dat u aanspreekt, mail dan en wie weet wordt u uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst met daarna een wedstrijd van sc Heerenveen die u vanuit het stadion kunt gaan bekijken.

- Tijdens het seizoen organiseert sc Heerenveen een aantal Kaartverkoopacties voor sv THOR. U kunt dan met flinke korting naar het stadion (€10,- per kaartje).
    Zo kan iedereen samen genieten van het mooiste spelletje dat er is! Bovendien ontvangt THOR €2,- per kaartje dat verkocht wordt via onze actielink. Deze link zal op de website en Facebook verschijnen en via WhatsApp verspreid worden. Het maakt niet uit of u lid bent van THOR of niet, dus doorsturen van deze link mag ook! Op deze manier proberen we de clubkas te spekken! Deze actie geldt dit seizoen nog voor de wedstrijden tegen RKC op 21 maart en tegen PSV op 3 april. Van het volgende seizoen is nog niet bekend welke wedstrijden dit gaan worden.

- Verlenging van de seizoenkaart. Als u dat doet via de link van THOR dan krijgt THOR hier een vergoeding voor van maar liefst €15,- per seizoenkaart. Ook hier mag iedereen aan meedoen, u kunt de linkqverspreiden onder familie en vrienden.

- Sponsorloop bij het Abe Lenstra stadion op 1 april 2020 (geen grap!). Alle spelers van de JO-8 en JO-11 krijgen een uitnodiging. Ze regelen (online) zelf sponsoren en doen hun best om zoveel mogelijk rondjes te rennen. Dit brengt geld in het laatje voor THOR maar het levert de kinderen ook wat op! Wat dat is, houden we nog even geheim.

Via deze brief bent u op de hoogte wat het sportief partnership allemaal inhoud en wat u qua acties kunt verwachten!
    We houden u op de hoogte via website, Facebook en whatsApp groepen, daar zullen t.z.t. ook de links verschijnen.
    Voor vragen kunt u terecht bij de contactpersonen van dit project;

Ernst Pieter Bantema; e.p.bantema@vredenburgsteenwijk.nl
    Hinke Heida; hinkeheida@gmail.com