• Lidmaatschap

• Om lid te worden van SV Thor kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier, deze graag zo volledig mogelijk invullen, afdrukken en voorzien van een handtekening inleveren bij de Ledenadministratie.

Aanmeldingsformulier

Dit formulier is het beste te gebruiken met Adobe Reader, mocht deze nog niet geinstalleerd zijn dan is deze via get.adobe.com/nl/reader/ te downloaden.

Mocht u uw lidmaatschap op willen zeggen of mocht u dit tijdelijk stop willen zetten neemt u dan contact op met de verantwoordelijke van de betreffende afdeling.

• Contributie

Contributie Junioren
    Basiscontributie€7,00
    Bondscontributie€3,00
    Kledingfonds€0,75
    Contributie Senioren
    Basiscontributie€11,00
    Bondscontributie€3,50
    Thornado€0,55
    tweede sport
    Als er iemand een tweede sport beoefent binnen de omnivereniging dan kost deze tweede sport voor Junioren €6,50 en voor senioren €9,00.
    Bij de combinatie Jazz / Gymnastiek hoeft er geen extra bondsgeld voldaan te worden.