• De zondag was er de tweede plaatsingswedstrijd van Laura Janssen, senioren F. De haren weer ingevlochten door onze vaste kapster Annemarie en toen was het  tijd om naar Nieuwehorne te gaan. Ze begon op vloer waar ze een mooie arabier salto liet zien. Dit werd vervolgd met sprong. Deze was iets minder dan dat ze normaal doet. Op naar de brug; het minst favoriete onderdeel van Laura. Dit ging goed, ophurken , ging prima en een oefening die door ging. Top. Als laatste moest Laura haar oefening op de balk laten zien. Dit ging goed, een hele pirouette, een radslag op de balk gewoon een oefening zonder val. De scores zijn minder dan de vorige wedstrijd maar ze heeft een betere wedstrijd gedraaid. Met als verdienste dat ze zondag 30 juni naar de Friese kampioenschappen mag in Joure.