• Beste Liphûsters,

Ondanks de corona pandemie waarin wij ons momenteel bevinden en alle beperkingen waaraan een ieder zich moet houden, willen wij toch graag even stilstaan bij het prachtige feit dat onze sportvereniging SV THOR dit jaar 100! Jaar bestaat.

Door alle corona maatregelen is het voor ons helaas niet mogelijk om dit jubileum groots te vieren maar toch laten we dit niet zomaar aan ons voorbij gaan.. Zo zijn er prachtige foto’s van alle clubleden gemaakt en zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het jubileumboek dat in september 2021 verkrijgbaar zal zijn. Vanaf september ontvangt iedereen een jubileumboek en kun je onze clubhelden sparen bij Jumbo Gorredijk.

Daarnaast geven wij alle dorpsgenoten, groot en klein, nog de mogelijkheid om mee te doen aan deze kleur- en puzzelactie!

Kleur en puzzel mee voor de lekkerste prijzen!

Lever je kleurplaat en/of puzzel in voor maandag 14 juni 2021 in de brievenbus van Thor (Buorsterwyk 34).
    Extra kleurplaten zijn eventueel af te halen bij Attent Faber.

Wij hopen op heel veel inzendingen.

Veel plezier en blijf gezond!

Sportieve groet, SV THOR