• Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiĆ«le gevolgen van het coronavirus en alle maatregelen voor sv THOR.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

We hebben voor volgend seizoen 35 nieuwe ballen nodig. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we een Ballenactie.

Iedereen die sv THOR een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan rollen bij sv THOR. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/svthor

Actie doorsturen

Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

Actie doorsturen via WhatsApp